A-vitaminsyrecreme

vA-vitaminsyrecreme øger overhudens omsætning af hudceller. De øverste, forhornede celler falder af, og nye celler dannes, hvorved hudens lysgennemtrængelighed øges, og effekten af laserbehandlingen forbedres. Ydermere øges hudens kollagenproduktion, hvorved hudens struktur forbedres ved langvarigt brug. Skal anvendes således, at der netop ses ganske let rødme og afskalning af huden.

A-vitaminsyrecreme øger hudens lysfølsomhed. Den skal påsmøres om aftenen, og huden skal beskyttes med en faktorcreme, så længe cremen benyttes.

Download brochure og informationsmateriale om A-vitaminsyrecreme her 

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side