COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Tandblegning

Få bleget dine tænder med SmileeffectZERO gel. En meget effektiv proces, der er nænsom for dine tænder.

Hvordan fungerer SmileffectZERO gelen?

Smileffect ZERO gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk proces, hvor de farvede molekyler oxideres, nedbrydes. Hermed spaltes farvemolekylerne i emaljen og tanden bliver lysere. Man fjerner derfor de farvestoffer som har lagret sig i emaljen som skyldes te, kaffe, tobak, farveholdige fødevare m.m.

Er det skadeligt at få en kosmetisk blegning?

Ifølge undersøgelser er det ikke skadeligt for emaljen at få en kosmetisk tandblegning.

En kosmetisk blegning er meget mild mod tænder og tandkød og er samtidig meget effektiv. Der er ingen bivirkninger. Smileffect Scandinavia frasiger sig ethvert ansvar hvis der skulle opstå skader på emaljen, dentinen (tandbenet) eller i mundhulen og er ikke erstatningspligtige efter blegning med Smileffect Zero gel.

Hvornår burde jeg ikke få en kosmetisk tandblegning?

Ved en større igangværende behandling ved egen tandlægen, vent til behandling er afsluttet.

Ved graviditet samt amning frarådes blegning generelt, da der ikke forelægger dokumentation for dette.
Ved kemobehandling frarådes ligeledes tandblegning.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden en kosmetisk tandblegning?

For at opnå et tilfredsstillende resultat anbefaler Smileffect at man har fået en tandrensning inden for 6 mdr. ved egen tandlæge. Hvis du er i tvivl om dine tænder er egnet for en blegning kontakt da din egen tandlæge.
kroner, broer, plastfyldninger og implantater kan sagtens tåle SmileffectZERO gelen, men de ændre ikke farve. Ønsker man at skifte en plastfyldning, bør man gøre dette efter tandblegningen. Efter en uge kan tandlægen tage en farveprøve. Dette gør at den nye plastfyldning m.m får samme lyse farve som blegningsresultatet.

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en kosmetisk tandblegning?

Der er en efter virkning på 1 time efter behandlingen. I denne periode må der hverken spises ellers drikkes, udover vand. Rygning er ligeledes ikke tilladt. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer og tobak bør undgås 48 timer efter behandlingen. Tænderne er modtagelige overfor farvestoffer i de næste 48 timer og hvis man ikke overholder dette, kan resultatet af blegningen forringes væsentligt og blegningen kan i værste fald være spildt. Efter en blegning kan der forekomme hvide pletter/streger på tænderne men disse forsvinder oftest efter 1-2 timer.

Hvor længe holder blegningen og hvilket resultat kan jeg forvente?

Det er individuelt hvor længe blegningen holder. Dette kommer an på hvilke spise/drikke vaner man har. Man kan forvente minimum 3 måneder.Med Smileffect Zero gelen kan man forvente at rykke sig mellem 2-9 toner lysere.

Beskyttelse mod LED lampe?

Der skal bruges beskyttelsesbriller som udleveres af behandleren. Disse beskytter øjnene mod det blå lys.

Efterbehandling.

Man skal fortsætte med sin egen fluor tandpasta morgen og aften. Smileffect anbefaler :
Smileffect Soft White: En whitening skum som bevare dit nye hvidere smil i længere tid. Børst morgen og aften. Indeholder ikke fluor.

Forslag til hvad du kan spise i de to dage hvor du skal undgå farvestoffer!

TÆNK HVIDT MAD! Kød, fisk, iceberg salat, kartofler, ris, pasta, brød, yoghurt, grød, hvid sauce, hvid dressing, hvide bønner, blomkål, Drik: vand, mælk, hvidvin, lys øl. Dette er blot forslag.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side