COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Behandling af sved i armhuler

Behandling af svedtendens i armhuler forgår med Botulinumtoxin. Botulinumtoxin injiceres i området med svedkirtler, og forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og svedkirtler.

Hvordan behandles svedtendensen?

For at kunne vurdere hvor koncentrationen af aktive svedkirtler er størst, laves ofte en Minors test. Armhuler påsmøres jod og herefter drysses med kartoffelmel. Områder med størst svedtendens mørkfarves efter få sekunder. Herefter injiceres botulinumtoxin i et netværk i huden i det mørkfarvede område.

Hvor lang tid holder det?

Effekten indtræder 5 til 10 dage efter behandlingen og holder normalt i ca. 5 til 8 måneder, hvorefter der kan gives genbehandling.

Download brochure og informationsmateriale om behandling af svedtendens her

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side