COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Behandling af strækmærker

Behandling af strækmærker kræver en individuel vurdering og styring, idet forskellige former for strækmærker og forskellige hudtyper skal behandles forskelligt. Det betyder, at der ikke er almene retningslinier, da behandlingen skal tilrettes
individuelt efter typen af strækmærker, hvor på huden strækmærkerne er og patientens hudtype.

Hvordan virker A-vitaminsyrecreme?

A-vitaminsyre stimulerer celle-aktiviteten i læderhuden, hvorved produktionen af kollagen øges. Derved erstattes de kollagenfibre og elastiske fibre i huden, der er bristet, og hudens elasticitet og tykkelse genoprettes, hvorved følgerne af stræk-påvirkningen reduceres. 

Hvordan virker lysbehandling?

Vi anvender enten en såkaldt kortpulset  farvestoflaser med en pulslængde på under ½ millisekund eller en speciel blitz-lampebehandling,
IPL (Ellipse). 

Princippet ved anvendelse af både laser og blitzlampeapparat er, at lyset trænger ned i læderhuden og fremkalder en ganske let og kontrolleret inflammation. Det producerer vækstfaktorer, der igen stimulerer hudens celler til at øge produktionen af kollagen og elastin.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side