COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Få en brystforstørrende operation her

Hos Plastiskkirurgisk klinik kan du få en brystforstørrende operation med implantat, hvis du er utilfreds med størrelsen på din bryster.

Når du får lavet en brystforstørrelse hos os, benytter vi os af anatomiske siliconeimplantater med op til 10 års kapselforsikring.

Sådan udføres en brystforstørrende operation

Et brystimplantat kan anbringes over eller under brystmusklen. Hvor vi skal anbringe implantatet afhænger af, hvordan dit bryst ser ud, og hvad du selv ønsker. Dette afgør du i samråd med kirurgen.

Man indlægger for det meste implantatet gennem et snit i furen under brystet. Det efterlader et meget lidt synligt ar på 4-6 cm, afhængig af størrelsen på implantatet. Ved den første konsultation beskriver vi operationen i detaljer. Herefter bliver vi enige om, hvilken type og størrelse implantat, vi skal anvende.

Du er velkommen til at have en bi-sidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.). Ja, vi anbefaler det rent faktisk, da det har vist sig, at man ikke altid "hører" det samme ved den mundtlige information. Der skal mindst gå en uge fra forundersøgelsen til din operation. Ved operationsbestillingen skal du underskrive en samtykkeerklæring. 

De næste afsnit beskriver det praktiske forløb.

Priser

Mentors Siliconeimplantater runde uanset str. inkl. 10 års kapselforsikring 32.000 kr.
Mentors Siliconeimplantater Anatomiske uanset str. inkl. 10 års kapselforsikring 34.000 kr.
Fjernelse af implantater i lokalbedøvelse 16.000 kr.
Fjernelse af implantater i fuld bedøvelse 21.000 kr.

Kan mit bryst undersøges efter en sådan operation?

Ved anbringelse over brystmusklen kan det være vanskeligt at tolke en mammografi. Der er imidlertid andre metoder til at undersøge brystet, herunder MR-scanning og ultralydsscanning. Men det er ikke alle regioner, der tilbyder at supplere mammografien med disse undersøgelser. Derfor kan du risikere, at du selv skal betale for en supplerende undersøgelse.

Før operationen skal du huske...

Du skal møde udhvilet og fastende, dvs., at du ikke må spise senere end 6
timer før operationen. Vi anbefaler dog, at du drikker vand/sød saft indtil
2 timer før operationen.
Hele kroppen skal vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Undgå makeup og neglelak af hensyn til det apparatur, der bruges til observation under operationen. Du skal have løst tøj på, der ikke skal over hovedet og undlade at bære smykker.
Du må ikke tage blodfortyndende medicin og fiskeolie i to uger op til operationen på grund af risiko for blødning. Undgå alkohol dagen før operationen. Det er klogt at ophøre med et eventuelt tobaksforbrug både i tiden før og efter operationen, hvilket giver en bedre heling og dermed et bedre resultat. 

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bliver jeg bedøvet?

Du er i fuld bedøvelse under selve operationen.

Forløbet efter operationen

Du bliver observeret på klinikken. Du vil blive udskrevet, når du skønnes klar til det. Vi anbefaler, at du sørger for afhentning.

Der skal være nogen, der kan kigge til dig de første 24 timer efter operationen. Umiddelbart efter operationen vil brystet være hævet og ømt. Smerterne behandles med tabletter, som udleveres i klinikken.

Ved pludselig stærk smerte, hurtigt voksende hævelse og misfarvning af brystet, bedes du kontakte klinikken, den kirurg der har opereret dig, eller anden læge. Denne tilstand ses meget sjældent. 

Der påføres som forbinding en sports-bh. Den skal du anvende i 5-6 uger, de første 3 uger dag og nat, herefter kun om dagen.

Vi tilråder, at du dækker arrene med microporeplaster (englehud) i 2-3 mdr. efter operationen. Det vil medvirke til, at arrene bliver så lidt synlige som muligt. Du må først bruge bøjle-bh efter ca. 2 mdr.

Du kan dyrke sport/ fittnes igen efter 6 uger. Du skal beskytte arrene mod sol i 6 måneder, enten med microporeplaster eller factorcreme.

Du må regne med, at du er uarbejdsdygtig 1-2 uger efter indgrebet afhængig af arbejdets art.

Hvilke komplikationer kan der opstå?

Komplikationer er sjældne i forbindelse med brystforstørrende operation med implantat, men de kan bl.a. omfatte blødning, infektion og kapseldannelse.

Hvis brystet bliver rødt, varmt og hævet, kan det være et tegn på infektion. Blødning viser sig ved misfarvning og hævelse af brystet. I tilfælde af blødning, skal du kontakte din kirurg med det direkte telefonnummer, du har fået udleveret i forbindelse med din operation.

Hvis der opstår kapselskrumpning, dvs. føles brystet hårdt, kan det være nødvendigt at operere igen.

Hvor længe holder operationen?

Operationens holdbarhed kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt, både før og efter indgrebet, rygning samt fødsler, amning m.m.

Vi kan ikke garantere, at implantaterne sidder fuldstændig ens på de to sider, da indhelingen er uforudsigelig, så en mindre asymmetri kan forekomme. 

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side