COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Slap hud på arme/ lår

Vævsfjernelsen foretages fra indersiden af overarme eller lår, så arrene ligger delvis skjulte.

Ved den første konsultation vil man vurdere, om du vil have fordel af operation for slap hud på arme eller lår og operationen vil blive beskrevet i detaljer.

Du er velkommen til at have en bi-sidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.) og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid ”hører” det samme ved den mundtlige information.

Der skal gå mindst en uge fra forundersøgelsen til din operation og du skal ved operationsbestillingen underskrive en samtykkeerklæring. 

De næste afsnit vil beskrive det praktiske forløb.

Priser

Hud overarme 28.000 kr.
Hud lår inderside 30.000 kr.

Før operationen

Du skal møde udhvilet og fastende, dvs., at du ikke må spise senere end 6
timer før operationen. Vi anbefaler dog, at du drikker vand/sød saft indtil
2 timer før operationen.

Hele kroppen vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet og undlade at medbringe smykker. Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til det apparatur, der bruges til observation under operationen.

Undgå de sidste to uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre f.eks. magnyl eller kodimag­nyl, hvidløg, ingefær og fiskeolie samt undgå alkohol dagen før, da det kan øge blødningstendensen.

Det er klogt at ophøre med et eventuelt tobaksforbrug, både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling.
På operationsdagen kan du anvende et svagt nicotinplaster, hvis det er nødvendigt.

Operationen

Foregår i fuld bedøvelse.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Efter operationen

Du vil blive observeret nogle timer på klinikken.

Du skal have en pårørende, vi kan ringe efter, når De er klar til at komme hjem og du skal sørge for, at der er nogen til at tilse dig de første 24 timer efter operationen.

Der pålægges en stram bandage, som du skal bruge nogle uger, må dog tages af i forbindelse med bad.

Du kan gå i bad dagen efter.

Du bliver syet med tråde der opløser sig selv.

Efter operationen vil der altid være smerter de første dage. Smerterne behandles med tabletter som udleveres ved udskrivelsen.

Der vil endvidere blive udleveret tabletter, som modvirker hævelse. Det er vigtigt, at disse tabletter indtages i forbindelse med et måltid.

Komplikationer

Komplikationer i forbindelse med operation for slap hud på arme eller lår er sjældne, men omfatter blødning samt infektion.Betændelse ses meget sjældent, men viser sig ved smerter, rødme, hævelse samt feber. Blødning optræder ligeledes sjældent, viser sig ved kraftig hævelse. Du skal ved disse tilstande kontakte klinikken på udleverede telefonnumre.

Hvad må jeg efter min operation

Alt efter arbejdets art må man regne med at være sygemeldt i 1-2 uger efter operationen. Man skal i denne periode undgå at løfte tunge ting.
Efter 1 måned kan man motionere og dyrke sport.
Arrene beskyttes mod sol i 12 mdr for at give det pæneste resultat. Ved komplikationer eller tvivlsspørgsmål kontaktes Plastikkirurgisk Klinik eller anden læge.


Holdbarhed af operationen

Varigheden af indgrebet kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt, rygning m.m.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side