COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Serum8 Derma Roller

Serum8 Derma Roller er en kombineret hudbehandling, hvor huden boostes ved  punktvis mikroperforering ved hjælp af en lille fakirrulle med bitte små skarpe nåle, Roller8®, og umiddelbart derefter  påføres Serum8®, som tilfører huden nogle af de bedste vækststimulerende og vitaliserende stoffer. Dette giver en meget synlig hudforyngende effekt.

Hvad kan det anvendes til?

Serum8® Derma Roller anvendes både forebyggende, og som behandling af fine  linjer, rynker, ar, på solskader og generelt hvor huden skal styrkes.

Serum8 konceptet omfatter

1:  Professionel klinikbehandling med Serum8 og klinikversion af Derma Roller (eventuelt behandling med Derma8 pen). 

2: Hjemmebehandlingssæt med Serum8, Derma Roller inklusiv behandlingsserum (Serum8) samt renseprodukter til rullen og huden.

Forventet resultat

Specielt arret og solskadet hud kræver flere behandlinger. For at få optimal effekt af klinikbehandlingerne, bør du vedligeholde forbedringsprocessen Serum8® Derma Roller hjemmebehandlingssættet.

Download brochure og informationsmateriale om Serum8 Derma Roller

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side