COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Fillers, Restylane ® og Belotero ®

Fillers, Restylane ® og Belotero ® er et gelé agtigt stof, bestående af hyaluronsyre, som naturligt findes overalt i vores bindevæv. Hyaluronsyre har en stor evne til at binde væske i huden og dermed give fylde. Hyaluronsyre bruges til at udfylde rynker og furer i ansigtet.

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen bliver den krystalklare gelé injiceret i huden i ganske små mængder med en helt tynd nål. Huden kan før behandlingen eventuelt lokalbedøves med en creme (EMLA). Det er også muligt at bedøve området omkring munden med en lokalbedøvelse (som hos tandlægen). Behandlingen varer ca. 30 minutter.

Forventet resultat med Fillers, Restylane ® og Belotero ®

Resultatet er meget afhængigt af, hvor dyb rynken er, årsagen til rynken, hudens struktur og fasthed, beliggenheden af rynken, den anvendte mængde af stoffet samt injektionsteknikken. Derfor gennemgås det forventede resultat meget grundigt ved samtalen, inden behandlingen udføres.

Download brochure om informationsmateriale om Fillers (Restylane og andre hyaluronsyrefillers)

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side