COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Photorejuvenation

Huden forandrer sig med alderen. Sollys har langt den største del af skylden for hudens alderstegn, som viser sig ved, at huden bliver mere slap, der opstår grove porer, pigmentskjolder, rødme og karudvidelser. 

Photorejuvenation behandling med laser eller blitzlampesystemer (IPL) kan give huden et yngre og friskere udseende. IPL er ufarligt, synligt lys, som kan anvendes til behandling af:

  • Pigmentskjolder
  • Overfladiske blodkar og rødme
  • Forbedring af hudens struktur og overflade

Ansigt,hals, bryst, krop, arme og ben kan behandles.

Photorejuvenation mod karudvidelser

Effekten af photorejuvenation mod karudvidelser er effektiv, men kan dog variere fra person til person afhængigt af karrenes type, lokalisation og årsag. Hos nogle få kan karrene ikke fjernes. 

Fjernelse af pigmentskjolder

Pigmentskjolder, som ligger i overhuden, kan fjernes med blitzlampelys (IPL). Pigmentskjolder, som ligger dybere, er vanskelige at fjerne med enhver type behandling. Ved denne behandling opsuges lyset af det brune pigment i pigmentpletterne. Når lysetopsuges, omdannes det til varme, og cellerne, som indeholder de farvede substanser, destrueres indenfor en tusindedel af et sekund. 

Forventet resultat ved behandlingen af hudens struktur

Ved behandlingen bliver hudens struktur forbedret, og huden ses og føles glattere, rynker reduceres ikke, men huden bliver mere frisk og ensartet i overfladen. Hvis man har forbehandlet huden med A-vitaminsyrecreme, er det en fordel at fortsætte med denne også efter lysbehandlingen for at stimulere
kollagenproduktionen yderligere. Denne behandling kan uden problemer fortsættes i måneder til år.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side