COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Peeling

En peeling er en behandling af huden med en kemisk opløsning. Peelinger kan reducere
uregelmæssigheder i pigment i huden, øge dannelsen af de elastiske fibre i læderhuden, stimulere dannelsen af en kraftigere overhud, øge dannelsen af kollagen samt øge dannelsen af grundsubstans i huden, som binder væsken i huden,
afhængigt af typen af peeling.

Hvordan foregår en peeling?

Huden  afrenses sprit og acetone for at fjerne alt snavs og fedt. Peelingen smøres ind i huden i flere lag. En meget overfladisk peeling mærker man næsten ikke. En overfladisk peeling giver let svie og varmefornemmelse i huden. En medium dyb peeling svier og brænder kraftigere i huden. Behandlingen tager ca. 30 minutter.

Forventet resultat

En overfladisk peeling fjerner overhuden ned til det lag, hvorfra nye overhudceller dannes. Denne peeling kan fjerne overfladiske pigmentskjolder såsom fregner, leverpletter, overfladiske, mørkfarvede ar og overfladisk uregelmæssigt pigment. Huden får et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende, idet de overfladiske hudceller og overfladisk pigment fjernes, dannelse af nye overhudsceller stimuleres, og produktionen af naturligt fugtbindende stoffer øges, hvorved det naturlige fugtindhold i huden øges.

En medium dyb peeling fjerner overhuden samt går ned i den øverste del af læderhuden, og kan fjerne pigmentproblemer i overhuden såsom fregner,

leverpletter, pigmentskjolder, overfladiske, mørk-farvede ar, overfladisk uregelmæssigt pigment samt endvidere reducere fine rynker og kreppet hud.
Huden får et friskere, glattere og mindre skjoldet udseende, idet de overfladiske hudceller og pigment fjernes, dannelse af nye overhudsceller stimuleres og produktionen af naturlige fugtbindende stoffer øges,hvorved fugtindholdet i huden øges. Endvidere opnås en tydelig reduktion i rynker pga. den øgede dannelse af elastiske fibre og kollagen i læderhuden.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side