COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Behandling af alderstegn i huden med østrogencreme

Med alderen bliver huden tyndere, mere tør og den begynder af rynke. Disse synlige tegn på aldring forværres kraftigt efter menopausen, hvor østrogenniveauet falder. Hudens aldring skyldes både udefrakommende faktorer, sol, rygning og stress, kaldet extrinsic aging og indefra kommende genetiske faktorer, kaldet intrinsic aging.
Flere studier viser også at forandringerne i huden hænger sammen med østrogenmanglen og ikke med den biologiske alder. Så jo tidligere man går i overgangsalder, jo tidligere og jo flere alderstegn får man. Det gælder altså om at holde østrogenniveauet højt i huden.

Østrogenbehandling?

I huden og andre steder i kroppen findes østrogenreceptorer. Det betyder, at når vi smører østrogen på huden, binder østrogenet sig til østrogenreceptorerne og derved reguleres forskellige biologiske funktioner i huden. Østrogen kan passere cellemembranerne og binde sig til enten generne, og få generne til fortsat at udføre det job, som de hidtil har gjort med at holde huden ved lige, eller østrogenet kan binde sig til cellemembranen og øge celleaktiviteten og dermed få cellen til at holde huden ved lige.

Download brochure om behandling af aldersforandringer med østrogencreme

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side