COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

 KVALITET OG TRYGHED FOR VORES PATIENTER

Plastikkirurgisk Klinik Aarhus arbejder meget med specialiseret smertebehandling efter operationer. Der anvendes en specielt udviklet lokalbedøvelse, som gives under operationen. Denne lokalbedøvelse holder meget længe, og vores patienter har som følge heraf ofte ikke væsentlige smerter efter operationen det første døgn. Denne smertebehandling har også den fordel, at vi er i stand til at bruge mindre medicin i forbindelse med fuldbedøvelse - En anden fordel er, at vi aldrig anvender morfin, som både er vanedannende, giver kvalme og forstoppelse. Smerter i sig selv giver ofte kvalme, og ved at reducere smerterne har klinikken stort set fjernet gener i form af kvalme efter operationen. 

Kliniske kvalitetsdatabaser (RKKP)

Mhp. sikring af kvaliteten af den sundhedsfaglige behandling og forbedring af denne bidrager klinikken med sundhedsdata til de kliniske databaser.

Vi indberetter data til følgende databaser:

Dansk Anæstesidatabase (DAD).

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/kvalitet/kliniske-kvalitetsdatabaser/specifikke-procedurer/anaestesi-database/

Læs vores tilsynsrapport her.

Læs tilsynsrapport fra IKAS her.