COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Om Plastikkirurgisk Klinik

Vi tilbyder kosmetiske og rekonstruktive operationer på et højt fagligt niveau i rolige og komfortable omgivelser. 

Et effektivt samarbejde mellem det professionelt uddannede personale sikrer den tryghed, præcision og diskretion, der danner rammen om klinikken og dens patienter. 

I arbejdet med patienterne lægges der stor vægt på dialogen mellem patient og læge for at sikre, at den ønskede behandling bliver grundigt belyst.

Klinikkens Historie

Plastikkirurgisk Klinik Aarhus er beliggende i en købmandsgård fra 1700-tallet placeret i hjertet af Aarhus ved Domkirken og teatret. Klinikken har siden starten af halvfemserne haft til huse i denne bygning og har gradvist udvidet kapaciteten.

Gaden er stille, dog er der fra klinikken kun fem minutters gang til byens hovedstrøg. Huset er et af Aarhus' ældste og er nænsomt restaureret.

I disse historiske rammer er den fuldt moderne klinik med 2 operationsstuer og opvågning alt sammen harmonisk indrettet ved brug af smukke, rustikke materialer med synlige hanebjælker, gennemmuret bindingsværk og sprossede vinduer.

De lyse lokaler i varme farver skaber en hyggelig atmosfære i huset. Klinikkens unikke beliggenhed og husets personlige charme er i sig selv medvirkende til at gøre opholdet i klinikken behageligt.

Klinikken er godkendt af sygeforsikringen ”Danmark” og har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Klinikken er også registreret som kosmetisk behandler hos Sundhedsstyrelsen.

Vi er desuden godkendt  og samarbejder med danske regioner vedr. ventelistepatienter.