COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Fjernelse af karudvidelser på ansigt, hals og bryst

Karudvidelseri ansigtet kan opstå som et led i aldersforandringer og især, hvis man har fået meget sol eller solariestråling igennem tiden. 

Karudvidelserkan også være et led i hudsygdommen rosacea eller opstå som en senreaktion efter strålebehandlinger for kræftsygdomme. Voldsom acne eller mere sjældne hudsygdomme kan ligeledes give karudvidelser.

Hvordan foregår behandlingen? 

Ved behandling med IPL (Ellipse) påsmøres der først et tyndt lag gel på huden. Dette er med til at lede lyset ind i huden. Herefter udsendes et kort lysglimt fra Ellipsen. Lyset opsuges i blodkarrene, som opvarmes ganske kortvarigt, og derefter bliver destrueret. 

Forventet resultat

Effekten af behandlingen er som regel god, men kan dog variere fra person til person, afhængigt af karrenes type, lokalisation og årsag. Ofte er det nødvendigt med flere behandlinger med nogle måneders mellemrum. Hos nogle få personer kan karrene ikke fjernes. 

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side