COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Hvem er vi?

Personalet på Plastikkirurgisk Klinik Aarhus er et professionelt uddannet team bestående af fire speciallæger, to sygeplejersker, en kosmetolog samt vores søde sekretær.

Vi lægger vægt på tryghed, præcision og diskretion og et fagligt højt niveau i vores arbejde med kosmetiske og rekonstruktive operationer. Fundamentet for vores arbejde ligger i en god og konstruktiv dialog mellem patient og læge.


Henrik Dyreby

Overlæge, speciallæge i Plastikkirurgi

Embedseksamen fra Odense Universitet, 1994. Speciallægeuddannelsen taget på Odense Universitetshospital, Århus Universitetshospital og Rigshospitalet.

Under uddannelsen et klinisk ophold på Sct. Georges Hospital, Department of Plastic and Reconstructive Surgery, London samt Queen Mary’s University Hospital, Burns Unit, Roehampton,London. 

Har indtil færdiggørelsen af speciallæge uddannelsen i plastikkirurgi indtil 2009 været ansat som afdelingslæge på Klinik for Plastikkirurgi- og Brandsårsbehandling, Rigshospitalet med hovedansvarsområde indenfor Mikrokirurgi. Fra 2009 ansat på Plastikkirurgisk afdeling, Århus Universitetshospital


Else Marie Nørhede Lissau

Specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi

1983 sygeplejerske autorisation.
1988 operationssygeplejerske med ansættelse på Vejle sygehus, Inselspital Bern Schweiz, Privathospitalet Mermaid Ebeltoft, 1992 Privathospitalet Mølholm Vejle.

Siden 1998 været beskæftiget som dermatologisk specialsygeplejerske med behandling med lasere, IPL systemer, botulinumtoxin, fillers, sklerosering af kar på benene, peelinger, LED, PDT mm. på HudCenter Mølholm, Privathospitalet Mølholm Vejle.

Sideløbende hermed:

2004 - 2012 Specialsygeplejerske i kosmetisk dermatologi, beskæftiget med lasere, IPL-systemer, injektionsbehandlinger og peelinger på AROS Privathospital, Skejby, Århus.

Løbende deltaget aktivt i den internationale udvikling indenfor kosmetisk dermatologi med deltagelse og undervisning på internationale kongresser samt deltagelse i forskning og udvikling.

Underviser i behandling med botulinumtoxin, hyaluronsyrefillers, IPL- og laserbehandlinger, facial rejuvenation herunder peeling, mesoterapi, LED og PDT behandling til forbedring af huden. Underviser på kurser godkendt af sundhedsstyrelsen for læger og sygeplejersker som adgangsgivende til registrering som kosmetisk behandler i Danmark og Norge.

Book tid online

Kosmetisk sygeplejerske uddannelse


Svein Åge Rodt

Speciallæge i anæstesi

Svein er ansat ved Århus Sygehus som Overlæge i anæstesi på dagkirurgisk afsnit THG og har siden 2010 været tilknyttet Plastikkirurgisk Klinik.


Carsten Bruun

Speciallæge i ortopædkirurgi / rygkirurgi - Autorisations-ID: 00LSC

Uddannelse
Lægevidenskabelig embedseksamen, Århus Universitet, 1983
B-autorisation, tilladelse til at praktisere som læge i Danmark, 1985
Autorisation til at praktisere som læge i Sverige, 1988
Autorisation som speciallæge i ortopædkirurgi i Sverige 1991
Autorisation som speciallæge i ortopædkirurgi i Danmark 1992
Tilknyttet Privathospitalet Kollund 2005 som rygkirurg
Cheflæge for Privathospitalet Kollund 2006

Faglige interesseområder og kompetencer
Carsten Bruun er en af Danmarks førende rygspecialister og har derfor en lang række nationale og internationale kurser, konferencer, kongresser og studieture bag sig. Blandt rejserne til udlandet kan nævnes Kina (2002) og Mexico (2003), hvor Carsten Bruun holdt gæsteforedrag og afholdt undervisning på universiteterne. I den forbindelse gæsteopererede han på universitetshospitalerne i Beijing og Mexico City. Derudover modtog Carsten Bruun i 2000 Case Award v. SOCON - Spinal System 10 years Anniversary i Tyskland.

Carsten Bruun har også været med til at introducere flere nye operationsmetoder i Danmark og var bl.a. den første til at foretage operationer med diskusprotese her i landet. Carsten Bruun har desuden siden 1998 været med til at opbygge det regionale forum af rygkirurger. Har gennem sin karriere stået for opstart af minimal invasiv kirurgi, mikroskopisk kirurgi og spondylodesekirurgi på en række afdelinger og hospitaler, bla. Esbjerg, Skørping, Mølholm, Aabenraa og Kollund.


Medlem af følgende videnskabelige selskaber
Dansk Ortopædisk Selskab
Dansk Rygkirurgisk Selskab
Nordisk Ortopædisk Forening
Spine Arthroplasty Society


Linh Mai Dyreby

Kosmetolog

Er uddannet kosmetolog i Danmark med speciale indenfor mikropigmentering/permanent makeup.

Linh Mai er tilknyttet Plastikkirurgisk Klinik Aarhus.

2014 Gennemgået uddannelse samt langvarig praktik i permanent makeup.
2015 Masterkursus hos Nouveau Coutour Orlando USA med speciale i bryn, læbe og eyeliner
2016 Linh er medlem af Microblading Academy Phibrows/ Branko Babic

Linh har deltaget i flere kurser i udlandet herunder bl.a årligt i International Master Course on Aging Skin / IMCAS i Paris.

”For mig er det meget vigtigt at den naturlige skønhed fremhæves og bevares. Semi permanent make-up er ikke bare en tatovering med farve, det kræver arbejde med forskellige teknikker for at give det bedste resultat. Det skal se naturligt ud. Derfor lægger jeg vægt på hele tiden at dygtiggøre mig så jeg altid kender de nyeste teknikker. ”


Susanne Søby Larsen

Sektretær


Lissy Lund

Operationssygeplejerske