COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Få en fleksibel betalingsaftale der passer dig

Hos Plastikkirurgisk Klinik Aarhus vil vi gøre vores til, at betalingen bliver en god oplevelse.

Gennem vores samarbejde med Sundhed+, kan vi tilbyde alle Sundhed+ medlemmer med en aktiv Sundhed+ Kredit, at dele betalingen op i mindre, overskuelige bidder.

Hvis du ikke allerede er medlem af Sundhed+, kan du oprette et gratis medlemskab på 2 minutter, og i samme ombæring ansøge om en Sundhed+ Kredit. Afhængig af din økonomi, kan du få en kredit på helt op til 50.000 kr, og du vil med det sammme få svar på om du er blevet godkendt.

Hvis du vælger at finansere hele eller dele af din behandling gennem Sundhed+ afdrager du beløbet over 24-60 måneder, til en fast, lav rente.

Information om vores priser

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele forløbet hos os - også hvad angår den økonomiske del.

Alle vores priser er inkl. moms og tillæg for lovpligtig patientforsikring.
Forundersøgelsen refunderes ved booking af operationstid og er således gratis, hvis du vælger operation hos os.

Der kan i enkelte tilfælde forekomme tillæg til de vejledende operationspriser, men i så fald vil dette blive oplyst til forundersøgelsen. Du kan således regne med den pris, du får ved forundersøgelsen. Der vil ikke være ekstra tillæg.

Operationen betales senest 14 dage før planlagt operationsdato. Betaling bedes ske ved indbetaling til vores bankkonto senest 14 dage før operation, og beløbet skal være os i hænde på operationsdagen.

Ved manglende betaling ser vi os nødsaget til at aflyse din operation, og du vil blive opkrævet et gebyr på 2.000 kr.

Ved udeblivelse pålægges ligeledes gebyr på 2.000 kr.