COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Den praktiske information

I Plastikkirurgisk Klinik Aarhus finder du to velfungerende operationsstuer og et fleksibelt sengeafsnit centralt placeret. Avanceret anæstesi- og overvågningsudstyr giver den størst mulige sikkerhed for dig. Vi udfører stadig flere operationer som endagskirurgi, hvor du kan forlade klinikken efter nogle timers observation. Du kan dog også vælge at blive indlagt, hvis du ønsker det.

Der er parkeringsmulighed ved klinikken. Klinikken råder over en række parkeringspladser. Du skal blot køre ind gennem porten. Parkeringskort udleveres af vores sekretær. Ud over disse parkeringspladser er der et væld af parkeringsmuligheder i området.

Læs mere om Plastikkirurgisk Klinik Aarhus på www.sygehusvalg.dk

Rettigheder og ventelistegaranti

Plastikkirurgisk Klinik Aarhus er godkendt af og samarbejder med danske regioner. Alle patienter har ret til at blive tilbudt behandling på et godkendt privat sygehus, hvis det offentlige sygehus ikke kan tilbyde behandling inden for otte uger. Bliver en operation på det offentlige sygehus udsat, kan operationen ligeledes flyttes til et privathospital.

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder, kan du kontakte patientkontoret i din bopælsregion, eller du kan kontakte privathospitalernes egen patientvejleder, Hanne Jensen, i BPK (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker) på tlf. 8620 9988 eller mail: patientvejleder@privatehospitaler.dk. Hanne Jensen har telefontid mandag til torsdag fra kl. 10 - 14.


Klik her for at læse mere om brancheforeningen BPK