Kære nuværende og kommende patienter

VI HOLDER STADIG ÅBEN

Sundhedsstyrelsen har bedt os om at stille privat kapacitet til rådighed i COVID 19-beredskabet. Det betyder, at vi venter med indgreb, der kræver fuldbedøvelse, men behandlinger i lokalbedøvelse fortsætter uændret.

INGEN ÆNDRINGER FOR DIG hvis du er henvist af egen læge eller Regionen. Du vil fortsat kunne behandles, som vi plejer.

Hvis du er i tvivl, er du velkommen til at kontakte os telefonisk, pr mail eller via vores facebook hjemmeside.

Vi glæder os til at se dig

Den praktiske information

I Plastikkirurgisk Klinik Aarhus finder du to velfungerende operationsstuer og et fleksibelt sengeafsnit centralt placeret. Avanceret anæstesi- og overvågningsudstyr giver den størst mulige sikkerhed for dig. Vi udfører stadig flere operationer som endagskirurgi, hvor du kan forlade klinikken efter nogle timers observation. Du kan dog også vælge at blive indlagt, hvis du ønsker det.

Der er parkeringsmulighed ved klinikken. Klinikken råder over en række parkeringspladser. Du skal blot køre ind gennem porten. Parkeringskort udleveres af vores sekretær. Ud over disse parkeringspladser er der et væld af parkeringsmuligheder i området.

Læs mere om Plastikkirurgisk Klinik Aarhus på www.sygehusvalg.dk

Rettigheder og ventelistegaranti

Plastikkirurgisk Klinik Aarhus er godkendt af og samarbejder med danske regioner. Alle patienter har ret til at blive tilbudt behandling på et godkendt privat sygehus, hvis det offentlige sygehus ikke kan tilbyde behandling inden for otte uger. Bliver en operation på det offentlige sygehus udsat, kan operationen ligeledes flyttes til et privathospital.

Hvis du er i tvivl om dine rettigheder, kan du kontakte patientkontoret i din bopælsregion, eller du kan kontakte privathospitalernes egen patientvejleder, Hanne Jensen, i BPK (Brancheforeningen for Privathospitaler og Klinikker) på tlf. 8620 9988 eller mail: patientvejleder@privatehospitaler.dk. Hanne Jensen har telefontid mandag til torsdag fra kl. 10 - 14.


Klik her for at læse mere om brancheforeningen BPK