COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Brystformindskelse/ brystreduktion

Store og/eller hængende bryster giver foruden de kosmetiske gener ofte anledning til fysiske gener i form af tyngdefornemmelse, smerter ved nakke og ryg samt BH stropper.

Problemet forekommer ofte i forbindelse med overvægt. Det tilrådes, at du inden du overvejer operation så vidt muligt har opnået din normale vægt, idet overvægt øger risikoen for komplikationer.

Du er velkommen til at have en bi-sider med, (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.) og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid "hører" det samme ved den mundtlige information.

Der skal mindst gå en uge fra forundersøgelsen til operationen og du skal ved operationsbestillingen underskrive en samtykkeerklæring.

De næste afsnit beskriver det praktiske forløb.

Priser 

Brystformindskende operation 35.000 kr.
Brystløft fra 28.000 kr.
Brystløft + implantat fra fra 45.000 kr.
Brystrekonstruktion fra 26.500 kr.

Før operationen

Du skal møde udhvilet og fastende, dvs., at du ikke må spise senere end 6
timer før operationen. Vi anbefaler dog, at du drikker vand/sød saft indtil
2 timer før operationen.

Hele kroppen vaskes med sæbe om morgenen inden operationen.
Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet og undlade at bære smykker eller medbringe andre værdigenstande.

Undgå de sidste to uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre f.eks. magnyl eller kodimagnyl og fiskeolie, hvidløg samt undgå alkohol dagen før, da det kan øge blødningstendensen.

Det er klogt at nedsætte et eventuelt tobaksforbrug, både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat.
På operationsdagen kan du anvende svagt nikotinplaster, hvis det er absolut nødvendigt.

Plastikkirurgen gennemgår inden operationen forløbet med dig, både før og efter. Kirurgen tegner på dig – sygeplejerske og narkoselæge hilser på dig.

Operationen

Foregår i fuld bedøvelse.

Før du bliver bedøvet foretages indtegning på brystet.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Efter operationen

Vil du blive observeres nogle timer på klinikken.

Du skal have en pårørende, vi kan ringe efter, når du er klar til at komme hjem og du skal sørge for, at der er nogen til at tilse dig de første 24 timer efter operationen.

Efter en brystoperation vil der altid være smerter de første dage. Smerterne behandles med tabletter, som udleveres i klinikken. 

Forbindingen fjernes efter få dage, hvorefter de kan gå i bad.
Trådene fjernes 1-2 uger senere, det tilrådes herefter at dække arrene med microporeplaster i et par måneder, hvilket vil medvirke til at arrene bliver så lidt synlige som muligt.

Man kan anbefale brug af sports-BH som udleveres fra klinikken. Denne bør anvendes i 5-6 uger, de første 3 uger dag og nat.

Komplikationer

Betændelse ses meget sjældent, viser sig ved smerter, rødme og hævelse samt feber.
Blødning optræder ligeledes sjældent, viser sig bl.a. ved kraftig hævelse af brystet og/eller rødme. 

Holdbarhed af indgrebet

Varigheden af indgrebet kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af din hud, vægt, rygning samt om du får børn og ammer efter indgrebet m.m.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side