COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Rynkebehandling med Botulinumtoksin

Botulinumtoksin er et stof, som har den egenskab, at det kan afslappe muskelfibre. Botulinumtoxin har igennem mange år været anvendt til behandling af muskelkramper. 

Når stoffet injiceres i rynker i ansigtet, som skyldes muskelaktivitet (mimiske rynker), afslappes disse. Stoffet bruges fortrinsvis i panden, men kan dog også mindske mimiske rynker ved øjnene, på overlæben, og mindske nedadhængende mundvige samt muskelbånd på halsen.

Effekt af rynkebehandling med botulinumtoksin (Botox, Dysport mm.)

Effekten indtræder i løbet af  5-10 dage og varer ca. 4-8 mdr. afhængig af området. Der kan være en chance for, at man "glemmer" at bruge musklen. (En muskel, man ikke har brugt længe, kan være svær at få i gang igen.)

Hvor behandles der med botulinumtoksin?

Botulinumtoxin kan lægges i panden, mellem øjenbrynene, løfte øjenbrynene, om øjnene, på næsen, på overlæben, på hagen og ved marionetlinjerne. Kan kombineres med fillers Belotero og Restylane, med andre laserbehandlinger og som forbehandling til kirurgi.

Download brochure og informationsmateriale om rynkebehandling med Botulinumtoksin 

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side