COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Ansigtsløftning

Ved en ansigtsløftning opstrammes løs hud på kinderne, langs kæben og på halsen og overskydende hud fjernes. Endvidere opstrammes de underliggende muskler. Ofte må man kombinere indgrebet med en fedtsugning, svarende til ”kindposerne” og under hagen. Snittet lægges i hudens linjer omkring øret og er derfor meget lidt synligt.

Ved den første konsultation vurderer vi, om du vil have fordel af en ansigtsløftning. Operationen og efterforløbet vil blive beskrevet i detaljer.

Du er velkommen til at have en bi-sidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.) og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid "hører" det samme ved den mundtlige information.

Der skal mindst gå en uge fra 1. konsultation til du bliver opereret.

Du skal i forbindelse med operationsbestilling underskrive en samtykkeerklæring. 

De næste afsnit beskriver det praktiske forløb.

Priser

Ansigtsløftning 37.000 kr.
Ansigtsløftning + fedtsugning af hals og halsløft 46.000 kr.
Ansigtsløftning + platysmaplastik 40.000 kr.
Ansigtsløftning + tunge øjenlåg 45.000 kr.
Ansigtsløftning + poser u. øjnene 46.000 kr.
Mini Ansigtsløftning (fj. kindposer) 22.000 kr.

Før operationen

Du skal vaske håret aftenen inden operationen eller på operationsdagen om morgenen. Ansigt og hals vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet.  Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til observation af dig under operationen. Undgå de sidste 2 uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre f.eks. magnyl eller kodimagnyl, hvidløg og fiskeolie samt undgå alkohol dagen før, da det kan øge blødningstendensen. Det er klogt at nedsætte, helst ophøre med et evt. tobaksforbrug, både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat.

Operationen

Indgrebet foregår i lokalbedøvelse. Lokalbedøvelse øger sikkerheden idet du er smertefri, men vågen under hele indgrebet.

Efter operationen

Du vil blive udskrevet samme dag når du skønnes klar hertil. Hovedforbindingen beholdes på 4-5 dage nat og dag. Du bliver syet med tråde der opløser sig selv.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

De første dage efter operationen bør tale indskrænkes for at give ro til operationsområdet.

Kosten skal bestå af kolde eller lunkne, flydende eller bløde retter. 
Man skal sidde eller ligge med øverste halvdel af kroppen hævet mindst 30 grader den første uge efter operationen - brug evt. en dyne i ryggen. 
Efter operationen vil ansigtet være hævet, huden bleg og præget af blodudtrædninger. Dette optræder i varierende grad og forskelligt fra person til person. Misfarvningen forsvinder efter et par ugers forløb. Der vil også være nedsat følelse i huden i den første tid. 
Smerter er sjældent udtalte. Smertestillende tabletter udleveres på klinikken. 
Hårtørrer anvendes med forsigtighed de første uger efter operationen på grund af den nedsatte følelse i huden. Ansigtet kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe. Make-up kan anvendes, dog ikke i nærheden af arrene, da det kan frembringe “tatovering”.

Komplikationer

Betændelse ses meget sjældent, viser sig ved smerter, rødme og hævelse lokalt samt feber. Blødning optræder ligeledes sjældent, viser sig ved hævelse og blåfarvning af huden oftest kun på den ene side. Ved disse komplikationer kontaktes Plastikkirurgisk Klinik.

Holdbarhed af operationen

Varigheden af indgrebet kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som alder elasticitet af huden, vægt samt rygning m.m.

Hvornår kan man arbejde/træne igen?

Almindeligvis efter ca. 2-4 uger afhængig af, hvilken type arbejde man har. Ofte vil det vare 3-6 uger, før man kan træne i fuldt omfang.

Hvor længe holder effekten af en ansigtsløftning?

Effekten plejer at holde i mange år. I reglen angives tidsrummet 7-10 år, men mange angiver, at de syntes effekten holder længere. Rynker, der er fjernet, kommer ikke igen, men den uafvendelige aldring gør, at nye rynker med tiden vil dannes.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side