COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Akne behandling i den aktive fase

Hos Plastikkirurgisk Klinik tilbyder vi behandling af mild akne i den aktive fase.

Har du problemer med en let form for akne og vil du gerne have en renere og mere ensartet hud, så kan vores behandling hjælpe dig. Vi tilbyder IPL-behandling af den aktive akne.

Laser- og IPL lysbehandlinger kan reducere mængden af propionibakterierne samt størrelsen af talgkirtlerne og talgkirtlernes produktion af talg kan nedsættes. 

Behandlingen er for dig, som har mild acne i ansigtet, og som ikke har brug for medicinsk behandling. Hvis du har været i medicinsk behandling med eventuelt Tetracyklin og Isotretinoin og det ikke har hjulpet dig tilstyrækkeligt, vil denne behandling med IPL heller ikke være tilstrækkelig.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Normal behandling af den aktive acne

Lukkede og åbne komedoner kan behandles ved at øge afskalningen af overhuden med f.eks. frugtsyre, overfladiske peelinger,  A-vitaminsyre creme, Redap gel, Redap creme, Azaleinsyre eller Benzoylperoxid. 

Når der er betændelse, skal den behandles med et antibakterielt middel, som enten smøres på huden, eller gives som tabletter (f.eks. Tetracyclin). I voldsomme tilfælde behandles med tabletter, som indeholder et syntetisk a-vitamin stof (isotretinoin).

Ny laserbehandling af den aktive acne

Laser- og IPL lysbehandlinger kan reducere mængden af propionibakterierne samt størrelsen af talgkirtlerne og talgkirtlernes produktion af talg kan nedsættes.

Photo rejuvenation

Behandlingen dræber bakterier (Bakteriernes affaldsstoffer er røde), dæmper talgproduktion. 3 behandlinger med 3 ugers interval reducerer aktiv acne med 62%, når behandlingen gives med Redap gel/A- vitaminsyrecreme. Det er en kur ligesom behandling med f.eks. Tbl. Tetracyklin er en kur. Acnen kan kan blomstre op igen, når der er gået nogle måneder. Typisk ses resultat i 1/2 års tid.

Download brochure og informationsmateriale om behandling af acne i den aktive fase her

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side