COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Skumbehandling af åreknuder

Ultralydsvejledt skum-skleroserende behandling af åreknuder:

Skum-skleroserende behandling af åreknuder har været i anvendelse gennem de sidste 10 år med nu også et godt langtidsresultat.

Tidligere blev alle åreknuder opereret, men i dag er der flere tilfælde, hvor skum-sklerosering kvalitetsmæssigt er på højde med operation. 

Det kan ikke på forhånd siges, om en patient med åreknuder bør opereres eller skum-skleroseres, det afhænger af, hvad en forundersøgelse og en Duplex-skanning (farve-dopler-undersøgelse) af åreknuderne viser. 

Hvordan foregår behandlingen? 

Behandlingen går ud på, at der sprøjtes skum ind i selve blodåren (venen). Indsprøjtningen sker via en lille kanyle, og der kan sprøjtes ind i blodåren både på lårniveau samt på skinnebensniveau. 

Det indsprøjtede skum får blodkarret til at lukke af og klistre sammen, så de årer, der er forandrede og har udviklet åreknuder, udelukkes af det normale kredsløb. Det er det samme der sker, når man ved en operation fjerner blodåren. 

Under selve proceduren er De lejret i liggende stilling, og benene er eleverede (hævet) en smule. Skummet fordeler sig hurtigt i hele venen, som er forandret, og efter skummet er indsprøjtet lægges en kompressionsstrømpe på benet. 

Download brochure og informationsmateriale om skumbehandling af åreknuder her

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side