COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.  Du og evt. pårørende bedes anvende mundbind i klinikken.

Behandling for pigmentpletter

Pigmentpletter eller pigmentskjolder opstår, når de pigmentdannende celler, som er beliggende på overgangen mellem overhuden og læderhuden, begynder at producere for meget pigment.

Hvordan fjernes pigmentpletter?

Det vigtigste er at undgå sol, idet solen kan stimulere dannelse af nyt pigment. Hvis man færdes i solen, skal man derfor flere gange dagligt anvende en høj solfaktor (50+).

Dernæst kan dannelse af nyt pigment reduceres ved at anvende en creme, som dæmper produktionen af nyt pigment i huden (en legecreme).

Forventet resultat efter behandling med blegecreme

Behandlingseffekten er god, når pigmentskjolderne er beliggende i overhuden. Der kan oftest ses et begyndende resultat efter et par måneder. Hvis pigmentet ligger dybere, kræver det behandling over længere tid, og er ikke altid effektiv. Den vigtigste faktor i behandlingen af pigmentskjolder er den enkeltes egen indsats ved konstant at anvende solfaktor 50+ flere gange dagligt samt at undgå sol i et par år. 

Download brochure og informationsmateriale om behandling af pigmentpletter 

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side