COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Operation for åreknuder

Ca. 8% af den danske befolkning udvikler i deres livsforløb åreknuder. 

Åreknuder dækker over en udvidelse af de mest overfladiske blodkar (venerne). Det er via disse blodkar, det af-iltede blod ledes tilbage til hjertet. Årsagen til udviklingen af åreknuder er en gradvis nedsættelse af de elastiske fibre i disse blodkar og medfører, at blodkarret udvider sig og dermed gradvist gør veneklapperne utætte. 

Det øgede tryk i venesystemet giver symptomer først med tyngde og træthedsfornemmelse og siden hævelse, misfarvning af huden, og hvis man venter længe nok udvikling af kroniske skinnebenssår. Man skal dog have symptomgivende åreknuder i mange år, før der kommer udvikling af skinnebenssår. 

Behandling 

Generelt kan man behandle åreknuder med støttestrømper, evt. kompressionsstrømper til knæledsniveau. Alternativ behandling er operation, som man kender langtids-prognosen for, og som er meget effektiv eller skumbehandling.

Download brochure og informationsmateriale om operation for åreknuder her

Forholdsregler efter åreknudeoperation

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side