COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Kraftigere, længere, og mørkere øjenvipper med bimatoprost

Bimatoprost  øjendråber 0,03% er et receptpligtigt præparat til behandling af grøn stær. Det har i praksis ikke andre bivirkninger, end at det får øjenvipperne til at vokse. Det har ført til, at bimatoprost  i USA sidste år blev godkendt til behandling af underudviklede øjenvipper.

Læs artikel fra Motion og Velvære

Hvordan virker bimatoprost?

Forskning tyder på, at bimatoprost virker ved at forlænge øjenvippernes vækstfase, hvilket giver længere vipper. Samtidig vil der være flere hårsække i vækstfase ad gangen, hvilket bevirker, at du får flere øjenvipper. Bimatoprost øger desuden pigmentdannelsen, og dermed bliver vipperne mørkere. Alt i alt bliver dine vipper flere, kraftigere, længere, tættere og mørkere.

Hvornår ses resultaterne af bimatoprostbehandlingen?

Brugere af bimatoprost kan normalt se begyndende resultat efter 8 uger, og maksimalt resultat ses efter 12 til 16 uger. Væksten sker gradvist. Hvis du ophører med at anvende bimatoprost, må du forvente, at øjenvipperne vender tilbage til deres oprindelige udseende i løbet af uger til måneder. Derfor anbefales vedligeholdelsesbehandling 2 til 3 gange om ugen.

Download informationsmateriale om kraftigere, længere og mørkere øjenvipper her

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side