COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Semi-permanent make-up

For mig er det meget vigtigt, at den naturlige skønhed fremhæves og bevares. Semi-permanent make-up er ikke bare en tatovering med farve. Jeg bruger en teknik, hvor hvert enkelt hår på brynene påtegnes. Det giver et naturligt look. - LINH MAI DYREBY

Hvad er semipermanent make-up?

Semi-permanent makeup et naturligt valg inden for kosmetologi. Vi fremhæver ansigtets naturlige træk gennem næsten usynlig korrigering. Derved kan enhver kvinde opnå et velplejet og udtryksfuldt udseende.

Hvilke kvinder vælger semi-permanent makeup?

Kvinder vælger af talrige årsager semi-permanent make-up. Det kan være kvinder, som ønsker et perfekt udseende 24 timer i døgnet uden at have tid eller lyst til at forny sin makeup flere gange om dagen. Ældre kvinder har mulighed for at genopfriske konturer, som alderen har udvisket. For kvinder som bruger briller eller kontaktlinser, er det ofte vanskeligt at lægge en perfekt makeup. For dig som dyrker idræt er semi-permanent make-up det bedste alternativ til midlertidig make-up, netop fordi den er permanent og ikke løber ud. For kvinder med allergi over for kosmetik kan semi-permanent make-up også være en løsning. For kvinder der er ramt af kræftsygdom og har været til kemo eller strålebehandling, kan semi-permanent make-up give dig et naturligt look.

Alle farver er mineraltoner (knust sten) opløst i alkohol og destilleret vand. Derfor er de særdeles velegnet til både sart og ældre hud.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Hvordan foregår behandlingen?

Farvepigmenterne bliver tilført det yderste hudlag i et sted mellem 0,8 og 1,3 mm dybt. Med en microtynd nål tilføres det yderste hudlag allergitestet mineral-farve. Både før og under selve behandlingen påføres huden lokalbedøvende creme, så det er næsten smertefrit at blive behandlet. En behandling varer ca. 1-2 timer, inkl. designtid. 

Resultatet

To uger efter behandlingen kan man vurdere resultatet. Typisk vil cirka halvdelen af overskudsfarven være forsvundet, og behandlingen bør som regel gentages. Det er inkluderet i prisen. Om nødvendigt er der ved efterbehandling mulighed for eventuelle småjusteringer.

Holdbarhed

Behandlingens holdbarhed er individuel, da den afhænger alder, hudtype og farvevalg. Farven blegner gradvist, og de fleste vælger genopfriskning efter 1, 2 eller 3 år.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side