COVID-19 restriktioner
Vi glæder os rigtig meget til at se dig i vores klinik, men af hensyn til dig og dine medpatienter opfordrer vi dig til først at ankomme kort før dit mødetidspunkt, og at du kun har én pårørende med. Hvis du oplever symptomer som feber, hovedpine, ondt i halsen eller hoste mv. bedes du melde afbud.

Kompressionsstrømper som behandling af åreknuder

Hver sjette borger i Danmark har åreknuder, som kræver behandling. Endnu flere har symptomer, men ikke alle med symptomer kræver behandling.

Af den danske befolkning er der over 100.000 mennesker, der lider af følger efter dyb årebetændelse, hvor den dybe returløbsåre (dybe vene) er aflukket. Ovennævnte lidelse kan medføre udvikling af skinnebenssår, og det koster samfundet årligt over 100 millioner kroner.

Der findes 3 typer vener (returløbsårer) på benet:

  • De overfladiske vener, som er tydelige at se med det blotte øje og som udvikler sig til åreknuder, når man har tendens til den lidelse.
  • De dybe vener, som ligger gemt i muskulaturen, og hvorigennem størstedelen af blodet passerer bort fra foden tilbage til hjertet.
  • Forbindelsesvener mellem de overfladiske og dybe vener, også kaldet perforanterne.

Venesygdomme udvikler sig gradvist

Det første symptom er åreknuder, som ved svære symptomer kan give årebetændelse og dermed blodpropper i benet. Det giver på langt sigt smertefuld hævelse, og kan til sidst udvikle sig til skinnebenssår. Symptomerne starter med fornemmelse af tunge og varme ben med spændinger. Siden udvikler der sig lægkramper, hævelse af anklerne og mindre åreknuder.

Ved lette symptomer kan man udmærket behandle sygdommen med kompressionsstrømper til knæledsniveau. Forværres sygdommen yderligere, ender det med, at man må tilråde operation.

Har man siddende eller stående arbejde er det anbefalelsesværdigt at lave muskelveneøvelser 5-10 minutter i timen for at modvirke udvikling af svære symptomer.

Download brochure og informationsmateriale om åreknuder og kompressionsstrømper som behandling

Kontakt os for at høre mere

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for en snak om dine muligheder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi samler på tilfredse kunder  

Jeg kan kun rose dette fantastiske, professionelle sted, hvor du er i de bedste, tryggeste og dygtigeste hænder.
Tak til det søde personale. Jeg er dybt taknemlig for et SMUKT stykke arbejde.

I skal have mere end fem stjerner – Tak!

- Maria Micalizio

Jeg var for nylig "under kniven", og der blev arbejdet yderst professionelt. Inden jeg fik set mig om, var de færdige med indgrebet – og uden nogen smerter for mig! Der var også tid til at "joke" under behandlingen. 

En god oplevelse som absolut fortjener fem stjerner med pil opad!

- Carsten Fischer

Klinikken har et meget højt fagligt niveau. Jeg har selv fået lavet både mindre og større indgreb med yderst tilfredsstillende resultater. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken!
Her bliver du mødt med stor respekt, empati og omsorg, og føler dig hurtigt tryg både på et personligt plan og ved den faglige rådgivning. 

- Karin Pedersen

Læs flere udtalelser fra vores kunder på vores Facebook side